VITROCARE čišćenje keramike, krema 300ml

9,85 

Njega stakla – Sredstvo za čišćenje staklokeramičkih ploča 300 ml M3HCC200M (E6HCC106)

– Čisti i polira, ostavljajući zaštitni film koji olakšava čišćenje u budućnosti.
– Lako uklanja jake tragove poput izgorjele hrane.
– Za staklokeramičke, indukcijske i staklene ploče.

6 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

Vitrocare kremasto sredstvo za čišćenje ploča za kuhanje daje savršen sjaj. Visokokvalitetna krema Vitrocare za keramičke, indukcijske i staklene ploče za kuhanje dubinski čisti površine. Formula protiv ogrebotina ostavlja zaštitni sloj. Sada je jednostavno čak i uklanjanje tvrdokornih mrlja poput zagorjele hrane.

Korištenjem ovog visokokvalitetnog sredstva za čišćenje Vaša staklokeramička ploča će zablistati. Uklanja taloge zagorene hrane i služi za poliranje keramičkih, indukcijskih i staklenih ploča te ostavlja zaštitni film koji olakšava naknadna čišćenja. Također možete bezbrižno čistiti ploče jer sredstvo štiti od ogrebotina.

– Premium formula za kvalitetu (do 100 upotreba)
– Količina aktivne tvari je vrlo visoka (proizvod je koncentriran). Trebate samo malu količinu proizvoda za čišćenje, što također znači ono što kupujete traje dugo.
– Proizvod temeljito čisti (bez ogrebotina) i lakova. Općenito, na tržištu imate proizvode koji dobro čiste, ali ne poliraju ili poliraju, ali ne čistite. Naš proizvod radi i jedno i drugo, jer postoji jak abraziv.
– Nema opasnosti za potrošače: nema alergena, nije zapaljivo, nagrizajuće, iritirajuće za kožu
– Emulgatori u formuli su posebno odabrani tako da budu lako biorazgradivi, što znači da su ekološki kompatibilni i da nisu opasni za zdravlje.
– Ima ugodan miris citrusa.

Dodatne šifre: 9029804052

Kako očistiti staklokeramičku ploču:

1. Isključite aparat.
2. Odmah uklonite: rastopljenu plastiku, plastičnu foliju, šećer i hranu sa šećerom, u protivnom prljavština može uzrokovati oštećenja ploče za kuhanje.

Upotrijebite poseban strugač za staklo pod oštrim kutom i mičite sječivo po površini.

3. Očistite ploču za kuhanje s Vitro Care sredstvom za čišćenje ploče.
4. Obrišite ploču suhom mekom krpom.

Dodatne informacije

Težina 0,33 kg

Brand

Electrolux

Electrolux originalni rezervni dijelovi i dodatni pribor.  Vrećice i filteri za usisavače, filteri za vodu (PureAdvantage),  kvalitetna sredstva za čišćenje i održavanje kućanskih aparata. (Vitrocare za staklokeramičke ploče, Steelcare za inox, Frigocare za hladnjake, Clean&Care za perilice). Infinite Chef Collection posuđe. Ako u ponudi web trgovine ne pronalazite rezervni dio za Vaš kućanski aparat molimo da nam pošaljete podatke aparata preko obrasca: https://devito-promet.hr/rezervni-dijelovi/ Na osnovu upita poslati ćemo Vam ponudu za Electrolux rezervni dio. Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih aparata te aparata za profesionalnu uporabu. Electrolux je švedska korporacija koju je utemeljio Axel Wenner-Gren, otac i osnivač Electroluxa, davne 1912. godine. Rezervne dijelove i pribor dostavljamo u sve gradove i mjesta unutar Republike Hrvatske. Bjelovar, Zagreb, Daruvar, Rovinj, Karlovac, Split, Dubrovnik, Metković, Makarska, Rijeka, Opatija, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Požega, Vinkovci, Vukovar, Našice, Poreč, Pazin, Pula, Virovitica, Čakovec, Varaždin, Pakrac, Lipik, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Krapina, Novi Marof, Ludbreg, Koprivnica, Novska, Sisak, Petrinja, Popovača, Kutina, Zabok, Crikvenica, Đakovo i sva manja mjesta.
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Možda će vam se također svidjeti…