STEELCARE spray za čišćenje inox površina, 500ml

8,49 

Njega inox-a – Sredstvo za čišćenje nehrđajućeg čelika 500ml

NEMA NA STANJU - Isporuka u roku 3-7 radnih dana

Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

STEELCARE spray za čišćenje inox površina.

Njega nehrđajućeg čelika – sredstvo za čišćenje inox ploča M3SCS200M 500 ml. Ovaj visokokvalitetni sprej nježno čisti i polira sve površine od nehrđajućeg čelika (inox) te ostavlja zaštitni film koji olakšava naknadna čišćenja. Sredstvo sadrži formulu protiv otisaka prstiju zbog čega ne ostavlja tragove na površini te olakšava čišćenje kuhinjskih napa, vrata pećnica i sudopera jer nije potrebno naknadno ispiranje nakon korištenja.

Svoj nehrđajući čelik održavajte sjajnim s našim neaerosolnim sprejem za čišćenje. Nježno čistite i polirajte sve, od kuhinjskih napa do hladnjaka. Formula bez ispiranja za sjajne površine bez pruga, koja ostavlja zaštitni sloj za čišću i sjajniju završnu fazu.

– Sprej bez plina: kada koristite proizvode za raspršivanje, plin isparava zajedno s tekućinom koja izlazi iz mlaznice i udišete je. U ovom proizvodu nema plina, tako da ga ne udahnete.
– Idealan za sjajne čelične površine
– Ne sadrži otapala (što je dobro jer velika izloženost otapalima uzrokuje dermatitis i iritaciju očiju / kože / pluća, glavobolje, mučninu itd.) I parfema (ne mirisne)
Formula sadrži mješavinu emulgatora koji su potpuno biorazgradivi
– Proizvod sadrži aktivnu bazu koja ostavlja zaštitnu foliju za lakše čišćenje u budućnosti i koja je u skladu s čistoćom predviđenom u Europskoj farmakopeji i Američkoj F.D.A.

Dodatne informacije

Težina 0,55 kg

Brand

Electrolux

Electrolux originalni rezervni dijelovi i dodatni pribor.  Vrećice i filteri za usisavače, filteri za vodu (PureAdvantage),  kvalitetna sredstva za čišćenje i održavanje kućanskih aparata. (Vitrocare za staklokeramičke ploče, Steelcare za inox, Frigocare za hladnjake, Clean&Care za perilice). Infinite Chef Collection posuđe. Ako u ponudi web trgovine ne pronalazite rezervni dio za Vaš kućanski aparat molimo da nam pošaljete podatke aparata preko obrasca: https://devito-promet.hr/rezervni-dijelovi/ Na osnovu upita poslati ćemo Vam ponudu za Electrolux rezervni dio. Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih aparata te aparata za profesionalnu uporabu. Electrolux je švedska korporacija koju je utemeljio Axel Wenner-Gren, otac i osnivač Electroluxa, davne 1912. godine. Rezervne dijelove i pribor dostavljamo u sve gradove i mjesta unutar Republike Hrvatske. Bjelovar, Zagreb, Daruvar, Rovinj, Karlovac, Split, Dubrovnik, Metković, Makarska, Rijeka, Opatija, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Požega, Vinkovci, Vukovar, Našice, Poreč, Pazin, Pula, Virovitica, Čakovec, Varaždin, Pakrac, Lipik, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Krapina, Novi Marof, Ludbreg, Koprivnica, Novska, Sisak, Petrinja, Popovača, Kutina, Zabok, Crikvenica, Đakovo i sva manja mjesta.
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Možda će vam se također svidjeti…