Sredstvo za čišćenje pećnica i mikrovalnih, 500ml

74,00 kn (9,82 €)

Njega pećnica i mikrovalnih pećnica – Sprej za čišćenje pećnica 500 ml   M3OCS200M (E6OCS106)

Učinkovito uklanja masnoće i spaljene ostatke hrane.
– Jednostavno nanošenje s ravnomjernom pokrivenošću bez kapanja
– Nije nadražujuće.

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

Ovaj visokokvalitetni sprej za čišćenje pećnica s lakoćom uklanja mast i taloge zagorene hrane. Samo nanesite sprej i lagano obrišite. Savršen je za čišćenje vanjskog dijela pećnice, polica i električnih roštilja kako bi izgledali kao novi.

Nekorozivni sprej uklanja tvrdokorne masne mrlje nastale na uređajima za kuhanje. To je lak put do čistih pećnica, mikrovalki i roštilja. S formulom nemilosrdnom prema mrljama i nježnom prema površinama, uređaji će dulje izgledati kao novi.

– Izuzetno učinkovit u uklanjanju izgorjele hrane ostaje unutar pećnice i mikrovalnih pećnica
– Proizvod nije jako alkalan (što je dobro jer jaki pH može oštetiti površine), još uvijek ima slične karakteristike kao i odmašćivač. Vrlo dobar za odmašćivanje površina u kuhinji kao što su kuhinjske nape, kuhinjske ploče, rezači itd.
– Izuzetno niska prisutnost fosforusa (P <0,5%)
– Proizvod sadrži podloge s vrlo malim utjecajem na okoliš koje su lako biorazgradive (sredstva za čišćenje deterdženata pomažu čistačima deterdženata da brže i dublje prodru u tlo od osnovnog sapuna).

Brand

Electrolux

Electrolux originalni rezervni dijelovi i dodatni pribor.  Vrećice i filteri za usisavače, filteri za vodu (PureAdvantage),  kvalitetna sredstva za čišćenje i održavanje kućanskih aparata. (Vitrocare za staklokeramičke ploče, Steelcare za inox, Frigocare za hladnjake, Clean&Care za perilice). Infinite Chef Collection posuđe.

Ako u ponudi web trgovine ne pronalazite rezervni dio za Vaš kućanski aparat molimo da nam pošaljete podatke aparata preko obrasca:

https://devito-promet.hr/rezervni-dijelovi/

Na osnovu upita poslati ćemo Vam ponudu za Electrolux rezervni dio.

Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih aparata te aparata za profesionalnu uporabu. Electrolux je švedska korporacija koju je utemeljio Axel Wenner-Gren, otac i osnivač Electroluxa, davne 1912. godine.

Rezervne dijelove i pribor dostavljamo u sve gradove i mjesta unutar Republike Hrvatske.

Bjelovar, Zagreb, Daruvar, Rovinj, Karlovac, Split, Dubrovnik, Metković, Makarska, Rijeka, Opatija, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Požega, Vinkovci, Vukovar, Našice, Poreč, Pazin, Pula, Virovitica, Čakovec, Varaždin, Pakrac, Lipik, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Krapina, Novi Marof, Ludbreg, Koprivnica, Novska, Sisak, Petrinja, Popovača, Kutina, Zabok, Crikvenica, Đakovo i sva manja mjesta.

Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Dodatne informacije

Težina0,55 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sredstvo za čišćenje pećnica i mikrovalnih, 500ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se također svidjeti…