Politika privatnosti – Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici devito-promet.hr i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Devito-promet d.o.o.
Devito-promet d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice devito-promet.hr pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite  privatnosti korisnika.

Upućuju se Krajnji korisnici da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije Devito-promet d.o.o. prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@devito-promet.hr .
Upućuju se Krajnji korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe devito-promet.hr internetske stranice.

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu devito-promet.hr .

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Devito-promet d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “Izjava o povjerljivosti/Smjernice za kolačiće” na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici devito-promet.hr

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Devito-promet d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog Krajnjeg korisnika. Kada se Krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na devito-promet.hr Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, Devito-promet d.o.o. može od Krajnjeg Korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja, informacije o broju kreditne kartice, datum valjanosti,  određeni kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije. Devito-promet d.o.o. ili njegov Pružatelj usluga distribucije robe, također može od Krajnjeg Korisnika zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu odnosno zatražiti suglasnost za skeniranje osobne iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom preuzimanja robe osobno od strane Krajnjeg Korisnika a sve u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket te prilaganja tog dokumenta Evidenciji kupaca kataloške prodaje.

Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka Krajnjeg korisnika. Ako Krajnji  korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Devito-promet d.o.o. neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi  zahtijevaju.

Osobne podatke će Devito-promet d.o.o. koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja kreditnim karticama. Devito-promet d.o.o. može podijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s Pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka u bazi Devito-promet d.o.o. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na info@devito-promet.hr . U toj e-mail poruci Krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

Kao uvjet kupnje Devito-promet d.o.o. proizvoda i usluga, Devito-promet d.o.o. traži dozvolu Krajnjeg korisnika za slanje Administrativne i Promocijske e-mail poruke. Ukoliko kao Krajnji korisnik  ne želite  primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na info@devito-promet.hr ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter  poruci.

Zaštitu podataka Devito-promet d.o.o. uzima ozbiljno i poduzete su razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Devito-promet d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s devito-promet.hr Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti devito-promet.hr Internetsku stranicu. Devito-promet d.o.o. ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.

Devito-promet d.o.o.
Stjepana Radića 75, 10370 Prikraj
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu  |  MBS:02235757 |  Član uprave/direktor: Zlatko Perković  | IBAN: HR4824020061100497435 otvoren kod Erste bank d.d. | Datum osnivanja poduzeća: 18.05.2007. | Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti. DEVITO PROMET d.o.o. je u privatnom vlasništvu. Temeljni kapital poslovnog subjekta financiran je 100% domaćim kapitalom.
OIB: 83484224283

Smjernice za kolačiće

U ovim smjernicama rabimo pojam “kolačić” koji se odnosi na kolačiće i druge slične tehnologije koje su obuhvaćene EU direktivom o privatnosti i elektroničkim komunikacijama.
Što je kolačić?
Kolačići su male tekstualne datoteke s podacima koje izrađuju posjećene internetske stranice. Oni se pohranjuju na računalo posjetitelja kako bi korisniku pružili pristup raznim funkcijama.
Na našim internetskim stranicama koriste se kolačići sesije i kolačići koji nisu vezani uz sesiju.
Kolačić sesije privremeno se pohranjuje u memoriju računala dok posjetitelj pregledava internetske stranice. Kada korisnik zatvori svoj preglednik ili nakon isteka određenog vremena (što znači da sesija ističe) kolačić se briše.
Kolačić koji nije povezan sa sesijom ostaje na računalu posjetitelja dok se ne izbriše.
Zbog čega rabimo kolačiće?
Kolačiće rabimo kako bismo saznali više o načinu na koji posjetitelji provode interakciju s našim sadržajem i pomažu nam da poboljšamo doživljaj korisnika prilikom posjeta naših internetskih stranica.
Funkcije i sadržaj internetskih stranica
Funkciju dijeljenja posjetitelji koriste kako bi naše internetske stranice i sadržaj preporučili na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera. Kolačići pohranjuju informacije o načinu na koji posjetitelji koriste funkciju dijeljenja, ali ne na pojedinačnoj razini, kako bi se internetske stranice mogle poboljšati. Ako ne prihvaćate kolačiće, ne pohranjuju se nikakve informacije.
Za neke od funkcija u sklopu naših internetskih stranica rabimo treće strane. Na primjer, kada posjećujete stranicu s umetnutim videozapisima ili poveznicama na YouTube. Ovi videozapisi ili poveznice (i svaki drugi sadržaj trećih strana) mogu sadržavati kolačiće treće strane pa ćete možda željeti pročitati pravila web-lokacija tih trećih strana zbog informacija u pogledu njihove uporabe kolačića.
Web analitika
Ovu web-lokaciju koristi program Google analitika koji upotrebljava kolačiće. Na skupnoj razini kolačići pohranjuju informacije o načinima na koje posjetitelji koriste internetske stranice, uključujući broj prikazanih stranica, odakle posjetitelji dolaze i broj posjeta, kako bismo poboljšali internetske stranice i osigurali dobar doživljaj korisnika. Ako ne prihvaćate kolačiće, ne pohranjuju se nikakve informacije.
Kako odbijam i brišem kolačiće?
Kolačiće nećemo koristiti za prikupljanje podataka koji mogu osobno identificirati posjetitelja.
No, možete odbiti ili blokirati kolačiće koje je postavila web stranica devito-promet.hr ili web-lokacije trećih strana promjenom postavki svojeg preglednika, za dodatne pojedinosti pogledajte funkciju “Pomoć” u pregledniku.
Napominjemo da većina preglednika automatski prihvaća kolačiće pa ako ih ne želite koristiti, možda ćete ih trebati izbrisati ili blokirati.
Informacije o korištenju kolačića u preglednicima mobitela i pojedinosti o načinu odbijanja ili brisanja tih kolačića potražite u priručniku svojeg mobitela.
Čak i ako odbijete uporabu kolačića i dalje ćete moći posjećivati naše internetske stranice, ali neke funkcija možda neće ispravno raditi.

Regija EU nije aktivirana za cookie-statement.