Dostava

Dostavljamo kupljene proizvode na području cijele Hrvatske uključujući i otoke. Jedinstvena cijena dostave na sve lokacije unutar Hrvatske iznosi 5,31 € (40,00 kn) za pakete do 2 kg težine. Cijena dostave klima uređaja je besplatna na području Republike Hrvatske. Cijena dostave za Republiku Sloveniju iznosi 18,58 € (140,00 kn) za pošiljke do 2 kg. U Sloveniju ne šaljemo pakete teže od 2 kg.

Povremeno nudimo akcijske kupone za besplatnu dostavu bez obzira na iznos narudžbe. Pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili informirani o akcijskim ponudama. Provjerite kod zaključivanja narudžbe da je ispravno označena besplatna dostava ukoliko je ponuđena.

Kupljene artikle možete besplatno preuzeti u našoj poslovnici u ulici grada Vukovara 226c ako kod narudžbe odaberete takvu opciju. Preuzimanje je moguće nakon što Vas obavijestimo putem telefona ili emaila da je roba spremna.

Ponosni smo na brzinu isporuke proizvoda sa vlastitog skladišta u roku jednog dana, odnosno narudžbe zaprimljene do 12:00 sati radnim danom obrađuju se i isporučuju na dostavu isti dan, a narudžbe zaprimljene iza 12:00 sati obrađuju se i predaju dostavnoj službi sljedeći radni dan. Rok dostave nakon što proizvode predamo na dostavnu službu ovisi o dostavnoj službi, ali najčešće je to u roku 1-3 radna dana, odnosno vrlo često je to već sljedeći radni dan. Za proizvode kojih nema trenutno na stanju rok isporuke je 7-14 radnih dana po zaprimljenoj uplati narudžbe.

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 01/487 0545, a prilikom preuzimanja donesite kopiju računa koji ste prethodno dobili za kupnju/akontaciju. Osobno preuzimanje robe kod nas je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave. Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.

Plaćanje

Plaćanje na transakcijski račun
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobiti ćete  ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem pošte, banke, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke. U slučaju da niste u mogućnosti zaprimiti pošiljku na svojoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem obavlja se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da niste u mogućnosti zaprimiti pošiljku na svojoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za neke proizvode koji su po narudžbi ovaj način plaćanja nije moguć.

Plaćanje KEKS Pay aplikacijom Ova opcija plaćanja odličan je izbor za kupce koji na svom mobitelu imaju instaliranu aplikaciju KEKS Pay. Plaćanje jednostavno i brzo.

Plaćanje u poslovnici:

U poslovnici u Ulici grada Vukovara 226c, Zagreb prihvaćamo sljedeće načina plaćanja:

  • Gotovina
  • Kartice (Mastercard, Maestro, Visa)
  • Uplata na transakcijski račun

Akontacija – polog
Za rezervne dijelove koje nemamo redovno na stanju i koje naručujemo na izričit zahtjev kupca naručujemo po zaprimljenoj uplati ponude (cijeli iznos sa ponude) ili akontacije u gotovini minimalno 50% planirane cijene rezervnog dijela. Kada rezervni dio stigne kupac plaća razliku do pune cijene rezervnog dijela prije preuzimanja. Kupac u trenutku preuzimanja mora predočiti račun za akontaciju. Za takve rezervne dijelove kupac je dužan dostaviti točne i potpune podatke o aparatu (PNC, Prod.No, Artikl, E-Nr. Ser.br. i sl. a i drugo ako Devito promet d.o.o. zatraži dodatne podatke o aparatu od kupca). Kupac je odgovoran za točnost dostavljenih podataka. Devito promet d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost ako se utvrdi je da kupac dostavio neispravne, pogrešne ili nepotpune podatke o aparatu.

NAPOMENA: za virmanske uplate (uplata na transakcijski račun), roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona, odnosno pričekate našu obavijest da je roba spremna za preuzimanje.

Povrat krivo naručenog proizvoda

Moguće je vratiti krivo naručeni proizvod po uvjetima opisanim u “Opće odredbe i uvjeti“. Ako niste sigurni da li neki dio odgovara na Vaš aparat, te da bi izbjegli trošak povrata krivo naručenog proizvoda preporuka je da nas prije narudžbe kontaktirate na naš email ili telefon.