Vrećice za usisavač E206S S-bag Anti-Allergy

69,00 kn

Anti-Allergy E206S vrećice za usisavač

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Šifra artikla: 181833 Kategorije: , Oznake: , ,
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

Vrećice za usisavač E206S Anti-Allergy

Veliki kapacitet filtriranja: s-bag®Anti-Allergy ima visoki kapacitet filtriranja sposoban za hvatanje peludi, čestica prašine, grinja, alergena grinja i alergena mačaka veličine 1 mikrona (tj. recimo 15 puta manji od promjera ljudske dlake). Ova razina filtriranja nudi velike koristi oboljelima od astme i alergija.

Powerflow ™ s-bag® dizajniran je s posebnim naborom koji mu daje veći kapacitet od ravne vreće. Powerflow čini vrećicu fleksibilnom i olakšava je umetanje u usisavač.

  • Anti-Allergy štiti vaše zdravlje, značajno doprinosi higijeni i čistoći zraka u vašem domu, a još uvijek pruža izvrsne performanse.
  • S-bag Anti-Allergy smanjuje izlaganje alergenima i opasnost od alergena po vašu obitelj.
  • Anti-Allergy ima visoku filtraciju za pelud, čestice prašine, grinje, alergene grinja i alergene mačaka manje od 1 mikrona (15 puta manje od promjera ljudske kose). Ova razina filtracije korisna je za astmatičare i alergičare.
  • Sustav zatvaranja ponovno je osmišljen i sada je čvršći zahvaljujući uporabi snažnijih materijala i novoj tehnologiji brtvljenja. Time se osigurava da se vrećica S-bag zatvori svaki put te da neće doći do njezinog pucanja ili ispuštanja.
  • Za optimalne performanse potrebno je redovito mijenjati vrećice, filtere treba mijenjati nakon svake 4. vrećice za usisavač. Sve filtere zamijenite najmanje dvaput godišnje ili svaki put kada postanu vidljivo zaprljani.
  • Uporaba neoriginalnih S-bag vrećica za usisavač može negativno utjecati na performanse vašeg usisavača.
  • Ovo pakiranje sadrži 4 S-bag Hygiene Anti-Allergy sintetičke vrećice za usisavač.

PNC: 9001684605

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vrećice za usisavač E206S S-bag Anti-Allergy”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…