Perfect Care ultrazvučna olovka

799,00 kn

E4WMSTPN1 ultrazvučna olovka za tretiranje mrlja pronalazi mrlje, od prolivene kave do razmazane čokolade. Kobinacija vode i deterdženta s ultrazvučnom tehnologijom tretira odjeću prije pranja za vrhunske i čiste rezultate nakon ciklusa pranja.

Dostupno uz narudžbu

Šifra artikla: 902979809 Kategorije: , , Oznake: ,
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

Pribor za ultrazvučno uklanjanje mrlja* omogućuje uklanjanje mrlja, poput mrlja od kave i čokolade, bez imalo truda. Kada se koristi s vodom i deterdžentom, ultrazvučna tehnologija šalje malene vibracije kroz vlakna vaše odjeće, omekšavajući svaku česticu mrlje pojedinačno. Stoga se prilikom pranja vaša odjeća učinkovito tretira.

Dodatna njega s ultrazvukom

Ultrazvučna olovka za tretiranje mrlja čini uklanjanje mrlja lakim. Ako se koristi s vodom i deterdžentom, ultrazvučna tehnologija šalje niske vibracije kroz vlakna odjeće otpuštajući česticu po česticu mrlja. Stoga je vaša oprana odjeća učinkovito tretirana.

Prethodno tretiranje za čistoću

S ultrazvučnom olovkom za tretiranje mrlja odjeća je nakon ciklusa pranja čišća. Ultrazvučna tehnologija odstranjuje sve mrlje, od mrlji od tinte do mrlji od pića. Jednostavno svaku mrlju prije pranja tretirajte olovkom i očekujte odlične rezultate.

Nježno odstranjivanje mrlja

Ultrazvučna olovka za tretiranje mrlja nježno se primjenjuje na tkanine s mrljama izbjegavajući izlaganje vlakana grubosti ručnog pranja. Tako će vaša odjeća dulje izgledati poput nove.

Dodatne informacije

Težina1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Perfect Care ultrazvučna olovka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…