Kotačići perilice posuđa Electrolx, Zanussi, Aeg – original

18,40 

Originalni kotačići za donju košaru perilice suđa. 8 kom u setu

15 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Šifra: 50286965004 Kategorije: , , Oznake , , , ,
Kupite zajedno po povoljnijoj cijeni
Clean and Care (6 vrećica)
1 × Clean and Care Sredstvo za čišćenje i održavanje (6 vrećica)

13 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Original price was: 16,10 €.Current price is: 12,88 €.
Uz ove kotačiće kupite Clean and Care Sredstvo (6 ili 12 kom) za čišćenje i održavanje uz popust 10 - 20%
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

Kotačići za perilice posuđa Electrolux, Zanussi, Aeg. Set za donju košaru – 8 kom u pakiranju – sivi. Originalni Electrolux rezervni dio.

Polomljeni ili oštećeni kotačići otežavaju punjenje košare sa prljavim posuđem. Košara se teško izvlači iz perilice i nije na točnoj poziciji za vrijeme programa pranja što može umanjiti rezultate pranja. Naravno, oštećeni kotačići mogu dovesti do oštećenja same košare, odnosno plastifikacije koja sprečava hrđanje košare. Oštećenje plastifikacije nije moguće popraviti nego je neophodno zamijeniti cijelu košaru što je puno veći trošak od troška zamjene samo kotačića. U ponudi imamo i pojedinačne kotačiće, ali kako su svih 8 u istim uvjetima i jednako dugo rade u perilici vjerojatno su i slično potrošeni. Preporuka je zamijeniti cijeli set, svih 8 koliko ih je na donjoj košari. Kupovina seta od 8 kom je ekonomičnija i povoljnija.

Pravovremenom zamjenom kotačića na košari možete spriječiti dodatne troškove i poboljšati rezultate pranja.

Može biti korisno i/ili zabavno: Pravilno slaganje posuđa u perilice

Ovaj artikl odgovaraju na donju košaru više od 16 000 modela. Ako niste sigurni na osnovu slike da li artikl odgovara na Vaš aparat molimo da pošaljete upit sa točnim podacima svojeg aparata. Sa točnim podacima aparata možemo provjeriti da li kotačići odgovaraju.Odgovoriti ćemo Vam u što kraćem roku da li odabrani artikl odgovaraju ili alternativno ćemo poslati ponudu za kotačiće koji odgovaraju na navedeni model aparata.
Obrazac za provjeru da li odgovara rez.dio – KLIKNI

Kako zamijeniti kotačiće na perilici posuđa

Dodatne informacije

Težina 0,15 kg

Brand

Electrolux

Electrolux originalni rezervni dijelovi i dodatni pribor.  Vrećice i filteri za usisavače, filteri za vodu (PureAdvantage),  kvalitetna sredstva za čišćenje i održavanje kućanskih aparata. (Vitrocare za staklokeramičke ploče, Steelcare za inox, Frigocare za hladnjake, Clean&Care za perilice). Infinite Chef Collection posuđe. Ako u ponudi web trgovine ne pronalazite rezervni dio za Vaš kućanski aparat molimo da nam pošaljete podatke aparata preko obrasca: https://devito-promet.hr/rezervni-dijelovi/ Na osnovu upita poslati ćemo Vam ponudu za Electrolux rezervni dio. Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih aparata te aparata za profesionalnu uporabu. Electrolux je švedska korporacija koju je utemeljio Axel Wenner-Gren, otac i osnivač Electroluxa, davne 1912. godine. Rezervne dijelove i pribor dostavljamo u sve gradove i mjesta unutar Republike Hrvatske. Bjelovar, Zagreb, Daruvar, Rovinj, Karlovac, Split, Dubrovnik, Metković, Makarska, Rijeka, Opatija, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Požega, Vinkovci, Vukovar, Našice, Poreč, Pazin, Pula, Virovitica, Čakovec, Varaždin, Pakrac, Lipik, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Krapina, Novi Marof, Ludbreg, Koprivnica, Novska, Sisak, Petrinja, Popovača, Kutina, Zabok, Crikvenica, Đakovo i sva manja mjesta.
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Možda će vam se također svidjeti…