Salt Block – ELECTROLUX KAMEN-SOL

132,59 

Budući da se dobiva iz ružičaste kamene soli koju nalazimo visoko u Himalaji, slani blok E2SLT je postojan na visoke i niske temperature. Upotrebljavajte ga na ploči za kuhanje ili na roštilju, u pećnici ili kao hladni pladanj za posluživanje. Bilo da se koristi za čuvanje, kuhanje ili prezentaciju na stolu, slani blok pretvorit će vaš obrok u slasno iskustvo.

NEMA NA STANJU - Isporuka u roku 3-7 radnih dana

Šifra: 9029798239 Kategorije: , Oznaka:
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

Kuhajte zdravo, začinjujte prirodno

Izrađen iz nalazišta soli na Himalaji, blok od soli iz Electrolux-a zdravi i slastan način za začinjavanje vaših jela. Budući da je ružičasta kamena sol bogata mineralima, jela će biti bogatija prirodnim aromama dok se kuhaju pa ne morate koristiti dodatno maslo ili ulje.

Fleksibilnost za vaša jela

Blok od soli iz Electrolux-a isporučuje se sa elegantnom čeličnom drškom projektiranom za jednolikom raspodjelom topline. Omogućuje kuhanje na ploči za kuhanje ili u pećnici. Bez okvira jela se mogu pripremati i na roštilju.

Društveno kuhanje na stolu

Kuhajte svoja jela na stolu sa našim blokom od soli. Prirodni minerali ostaju vrući dugo nakon uklanjanja iz pećnice. Tako jela možete peći i posluživati u isto vrijeme – uistinu jedinstven način zabavljanja gostiju.

Jela održavajte vrućima ili hladnima

Držite svoja jela na pravoj temperaturi sa našim blokom od soli. Njegova površina ostat će vruća ili hladna pa ohlađene slastice možete poslužiti izravno iz zamrzivača ili zapečene večere izravno sa ploče za kuhanje ili iz pećnice.

Dodatne informacije

Dimenzije 30 × 20 cm

Brand

Electrolux

Electrolux originalni rezervni dijelovi i dodatni pribor.  Vrećice i filteri za usisavače, filteri za vodu (PureAdvantage),  kvalitetna sredstva za čišćenje i održavanje kućanskih aparata. (Vitrocare za staklokeramičke ploče, Steelcare za inox, Frigocare za hladnjake, Clean&Care za perilice). Infinite Chef Collection posuđe. Ako u ponudi web trgovine ne pronalazite rezervni dio za Vaš kućanski aparat molimo da nam pošaljete podatke aparata preko obrasca: https://devito-promet.hr/rezervni-dijelovi/ Na osnovu upita poslati ćemo Vam ponudu za Electrolux rezervni dio. Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih aparata te aparata za profesionalnu uporabu. Electrolux je švedska korporacija koju je utemeljio Axel Wenner-Gren, otac i osnivač Electroluxa, davne 1912. godine. Rezervne dijelove i pribor dostavljamo u sve gradove i mjesta unutar Republike Hrvatske. Bjelovar, Zagreb, Daruvar, Rovinj, Karlovac, Split, Dubrovnik, Metković, Makarska, Rijeka, Opatija, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Požega, Vinkovci, Vukovar, Našice, Poreč, Pazin, Pula, Virovitica, Čakovec, Varaždin, Pakrac, Lipik, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Krapina, Novi Marof, Ludbreg, Koprivnica, Novska, Sisak, Petrinja, Popovača, Kutina, Zabok, Crikvenica, Đakovo i sva manja mjesta.
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Možda će vam se također svidjeti…