Salt Block – ELECTROLUX KAMEN-SOL

(1 recenzija korisnika)

639,00 kn

Budući da se dobiva iz ružičaste kamene soli koju nalazimo visoko u Himalaji, slani blok E2SLT je postojan na visoke i niske temperature. Upotrebljavajte ga na ploči za kuhanje ili na roštilju, u pećnici ili kao hladni pladanj za posluživanje. Bilo da se koristi za čuvanje, kuhanje ili prezentaciju na stolu, slani blok pretvorit će vaš obrok u slasno iskustvo.

Dostupno uz narudžbu

Šifra artikla: 9029798239 Kategorije: , Oznaka:
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

Kuhajte zdravo, začinjujte prirodno

Izrađen iz nalazišta soli na Himalaji, blok od soli iz Electrolux-a zdravi i slastan način za začinjavanje vaših jela. Budući da je ružičasta kamena sol bogata mineralima, jela će biti bogatija prirodnim aromama dok se kuhaju pa ne morate koristiti dodatno maslo ili ulje.

Fleksibilnost za vaša jela

Blok od soli iz Electrolux-a isporučuje se sa elegantnom čeličnom drškom projektiranom za jednolikom raspodjelom topline. Omogućuje kuhanje na ploči za kuhanje ili u pećnici. Bez okvira jela se mogu pripremati i na roštilju.

Društveno kuhanje na stolu

Kuhajte svoja jela na stolu sa našim blokom od soli. Prirodni minerali ostaju vrući dugo nakon uklanjanja iz pećnice. Tako jela možete peći i posluživati u isto vrijeme – uistinu jedinstven način zabavljanja gostiju.

Jela održavajte vrućima ili hladnima

Držite svoja jela na pravoj temperaturi sa našim blokom od soli. Njegova površina ostat će vruća ili hladna pa ohlađene slastice možete poslužiti izravno iz zamrzivača ili zapečene večere izravno sa ploče za kuhanje ili iz pećnice.

Dodatne informacije

Dimenzije30 × 20 cm

1 recenzija za Salt Block – ELECTROLUX KAMEN-SOL

  1. Leonard K

    Probali smo peći meso na roštilju sa ovim i oduševljeni!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…