Posuda za pirjanje 22 cm peteroslojni materijal bez poklopca

999,00 kn (132,59 €)

Stožasta tava za pirjanje iz serije Infinite Chef savršena je za pirjanje i naglo prženje sitnih komadića mesa i povrća, zbog toga što njene kose i stožaste bočne stijenke sprječavaju gubljenje vlage i omogućuju pripremu najukusnije hrane. Tajni sastojak koji će hranu koju pripremate učiniti iznimno ukusnom Vaše je kuhinjsko posuđe.

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 9029794881 Kategorije: , Oznaka:
Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Opis

Posuda za pirjanje 22 cm peteroslojni materijal bez poklopca.
Zajedno s chinois cjedilom čine savršen tandem za pripremu glatkih umaka koji se cijede niz nepce te juhe i kreme od jaja. Mjere: 2 l, Ø 22.
Stožasta tava za pirjanje dio je Electroluxove serije visokokvalitetnog kuhinjskog posuđa Infinite Chef Collection koje je proizvedeno u suradnji s profesionalnim chefovima kako bi u potpunosti odgovorilo svim Vašim zahtjevima prilikom kuhanja. Svaki komad posebno je namijenjen je pripremi specifičnog jela kako bi se najbolje istaknuo okus i tekstura korištenih sastojaka. Izrađeno od jedinstvenog vrhunskog peteroslojnog materijala, nehrđajućeg čelika 18/10 profesionalne kvalitete koji prekriva laganu aluminijsku jezgru i omogućuje brzu i ravnomjernu distribuciju topline. Posuđe je optimizirano za indukcijske ploče za kuhanje, ali može se koristiti i u ostalim pločama. Može se prati u perilici posuđa te stavljati u pećnice na temperature do 250ºC.

Brand

Electrolux

Electrolux originalni rezervni dijelovi i dodatni pribor.  Vrećice i filteri za usisavače, filteri za vodu (PureAdvantage),  kvalitetna sredstva za čišćenje i održavanje kućanskih aparata. (Vitrocare za staklokeramičke ploče, Steelcare za inox, Frigocare za hladnjake, Clean&Care za perilice). Infinite Chef Collection posuđe.

Ako u ponudi web trgovine ne pronalazite rezervni dio za Vaš kućanski aparat molimo da nam pošaljete podatke aparata preko obrasca:

https://devito-promet.hr/rezervni-dijelovi/

Na osnovu upita poslati ćemo Vam ponudu za Electrolux rezervni dio.

Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih aparata te aparata za profesionalnu uporabu. Electrolux je švedska korporacija koju je utemeljio Axel Wenner-Gren, otac i osnivač Electroluxa, davne 1912. godine.

Rezervne dijelove i pribor dostavljamo u sve gradove i mjesta unutar Republike Hrvatske.

Bjelovar, Zagreb, Daruvar, Rovinj, Karlovac, Split, Dubrovnik, Metković, Makarska, Rijeka, Opatija, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Požega, Vinkovci, Vukovar, Našice, Poreč, Pazin, Pula, Virovitica, Čakovec, Varaždin, Pakrac, Lipik, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Krapina, Novi Marof, Ludbreg, Koprivnica, Novska, Sisak, Petrinja, Popovača, Kutina, Zabok, Crikvenica, Đakovo i sva manja mjesta.

Rezervni dijelovi za Electrolux kućanske aparate

Dodatne informacije

Težina4 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Posuda za pirjanje 22 cm peteroslojni materijal bez poklopca”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.